Welkom op de welzijnswijzer van de gemeente Gemert-Bakel. Ben je op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in je buurt? Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die hulp, ondersteuning en activiteiten organiseren voor inwoners. Heb je een (hulp)vraag en kun je hier het antwoord niet vinden? Dan kun je terecht bij een dorpsondersteuner bij jou in de buurt. Hij of zij komt bij jou thuis, luistert naar je verhaal en zoekt samen met jou naar een oplossing. Mocht er meer hulp nodig zijn, dan wijst de dorpsondersteuner de weg. Vind hier de contactgegevens van onze dorpsondersteuners.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Zorg en gezondheid

Wil je meer bewegen of gezonder leven? Of heb je daar hulp bij nodig? Ben je soms somber of heb je last van een een verslaving en wil je daar van af? Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Jeugd en gezin

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of zoek je naar kinderopvang of een leuke school? Dan kan je hier terecht.

Werk en geld

Kom je er financieel, juridisch of in je zoektocht naar werk even niet uit? Vind hier mogelijkheden om daarbij geholpen te worden.

Wonen

Wil je graag thuis blijven wonen maar zijn daarvoor aanpassingen of hulp nodig in huis? Of ben je mantelzorger en heb je zelf ondersteuning nodig? Verschillende organisaties kunnen je daarbij helpen.

Ontmoeting en ontspanning

Hier vind je een overzicht van activiteiten die je kunt doen in je vrije tijd: van vrijwilligerswerk tot het lid worden van een kunst- en cultuurkring. En van koffieochtenden in het buurthuis tot het sporten bij een vereniging.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

Wonen in de Wilbertsdries is midden in het dorp Bakel wonen, in een mooi appartement, omringd door gezellige, behulpzame medebewoners. Ie...
Herenboeren Landmeerse Loop is een coöperatieve boerderij op het terrein van Huize Padua (Geneneind 14) met leden uit de hele regio rond ...
Heb je niet veel te besteden? Of ben je een nieuwkomer in Gemert- Bakel? En ben je op zoek naar huisraad, zoals meubels, servies, lampen ...