Kunstcafé Kandinsky

Details

Woensdag 12 juni 2024 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
St. Annastraat 60, Gemert

Deze zomer en najaar is in het H’art Museum in Amsterdam een bijzondere tentoonstelling te zien over de baanbrekende kunstenaar Wassily Kandinsky. Maar liefst 60 werken uit de collectie van Centre Pompidou in Parijs worden getoond. Ter gelegenheid hiervan verzorgt Ger Jacobs een fraaie, diepgaande lezing de Bunker in Gemert. Hij neemt je mee op een boeiende reis door de evolutie van de artistieke ontwikkeling van Kandinsky.

Ger Jacobs
Ger werkte als kunstdocent aan het Jan van Brabant College in Helmond waar hij ook kunst- en cultuurcoördinator was. Hij behaalde aan de Academie van Tilburg de eerstegraads bevoegdheid handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Aan de Open Universiteit Nederland studeerde hij filosofie en cultuurwetenschappen. Ook schreef een groot aantal essays en hij meerdere boeken over Brabantse kunstenaars.

Aanmelden
Je bent welkom op woensdagavond 12 juni van 20.00 tot 22.00 uur in de Bunker in Gemert. Kaarten kosten 5 euro en koop je hier

Dit Kunstcafé wordt georganiseerd door Cultuurhuis De Eendracht, Kunstlokaal, JC De Bunker en Bibliotheek de Lage Beemden.

Kern
Gemert
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Presentatie / lezing / onderzoek

Reacties

Over de organisator

Geertje Gloudemans
Een boek is een cadeau dat je steeds weer opnieuw kunt open maken... Lees meer